Siirry suoraan sisältöön

Bisnesenkeli

Sijoittaja ja neuvonantaja

Yrittäjä on etenkin yrittämisen alkutaipaleella usein vailla tukea. Niin taloudellinen kuin henkinenkin tuki on tärkeää. Bisnesenkelit, eli enkelisijoittajat ovat henkilöitä, jotka ovat valmiita sijoittamaan uusiin yrityksiin aikaansa ja rahaansa. Usein kyseessä on startup-yritys, eli nuori kasvuyritys. Usein yritykset ovat vielä listaamattomia.

Sijoittaja auttaa yrittäjää yrityksen alkutaipaleella. Usein yrityksen alkutaival vaatii enemmän rahallista panostusta. Enkelisijoittaja antaa myös neuvoja, kontakteja ja kokemustaan. He osallistuvat usein myös hallituksen muodostamiseen ja luomaan kontaktiverkostoja. Bisnesenkeli on usein kokenut ja tunnettu yrittäjä. Suomessa on useita tunnettuja enkelisijoittajia. Autamme sinua löytämään heidät.

Yrityksemme sijainti on Helsinki, mutta sijainnilla ei ole väliä, sillä kaikki toimintamme on mahdollista toteuttaa myös etänä. Palaverit voi järjestää videoneuvotteluina.

Bisnesenkeli

Kysy lisää ja kerro tarpeistasi

Bisnesenkeli auttaa alussa

Suomen bisnesenkelit löydät helposti avullamme. Aluksi kartoitamme tarpeesi ja tilanteesi. Sen jälkeen voimme etsiä sinulle ja yrityksellesi soveltuvan enkelisijoittajan. Voimme järjestää yhteisiä neuvotteluja, jotka pidetään etänä. Näin ollen aikataulujen sopiminen on helpompaa. Lomakkeen avulla voit ottaa meihin yhteyttä ja voimme alkaa kartoittaa tilannettasi. Voimme varata ajan yhteiseen neuvotteluun, jossa voimme tarkastella yrityksesi tilannetta. Alkukartoituksen jälkeen alamme hankkia sinulle enkelisijoittajaa, joka on kiinnostunut yritykseesi sijoittamisesta.

Bisnesenkeli  * Emme jaa tietojasi.

  Neuvottelut etänä

  Usein ihmisten aikatauluja on vaikea sovittaa yhteen. Etenkin kiireisten yritysjohtajien aikataulut ovat usein tiukat. Olemmekin siirtäneet kaikki palvelumme myös verkossa toimiviksi. Kaikki tapaamiset voidaan järjestää digialustoilla. Etäpalaverit ovat myös taloudellisempia, sillä siirtymät vältetään kokonaan ja näin säästetään aikaa. Ota yhteyttä niin voimme aloittaa yhteistyön.

  Bisnesenkeli

  Rahoitusmahdollisuuksien lisääntyminen

  Bisnesenkelien avulla yrityksen rahoitusmahdollisuudet lisääntyvät automaattisesti. Jos sinulla on hyvä toimintamalli ja toimivia ideoita, voi enkelisijoittaja auttaa yritystä taloudellisessa puolessa.

  Rahoitusmahdollisuuksien lisääntymisen lisäksi yrittäjä saa enkelisijoittajalta myös arvokasta tietoa, joka pohjautuu pitkään kokemukseen. Bisnesenkelit ovat usein kokeneita yrittäjiä.

  Enkelisijoittaja voi auttaa myös yritystä muun muassa kansainvälistymisessä. Kattavien verkostojen luominen ja taloudellinen tuki ovat asioita, joita kansainvälistymisessä tarvitaan. Usein näillä henkilöillä on verkostoja myös ulkomailla. Heillä saattaa olla myös omia yrityksiä ulkomailla, joten heiltä saa arvokasta tietoa myös kansainvälisestä bisneksestä.

  Sijoittaja sijoittaa yritykseen yleensä 10 000- 15 000 Euroa. Kestoltaan sijoitukset ovat noin 2-4 vuotta.

  Bisnesenkeli
  Bisnesenkeli
  Bisnesenkeli

  Asiakaspalautteet

  Kokemuksia bisnesenkelistä

  Kun olin perustamassa yritystä, kuulin enkelisijoittajista. Teidän avullanne löysin yritykselleni bisnesenkelin, jonka avulla toimintaa alettiin kehittää ja laajentaa. Ilman enkelisijoittajaa olisi alkutaival ollut paljon kivisempi ja mutkikkaampi. Suosittelen muillekin yrittäjille.
  Kari
  Bisnesenkeli
  Olin suunnitellut jo pitkään kansainvälistyvää toimintaa yritykselleni. Yksin se tuntui vaikealta. Otin teihin yhteyttä ja teiltä löytyi ratkaisu ongelmiini. Yritys sai oman bisnesenkelin, jonka kautta saimme loistavia vinkkejä ja verkostoja.
  Petri
  Bisnesenkeli
  Perustin yrityksen joitain kuukausia sitten, mutta tietoa puuttui. Minulla ie ollut aiempaa kokemusta yrittäjyydestä. Yritykseni kaipasi myös sijoittajaa. Te etsitte yritykselleni soveltuvan enkelisijoittajan, joka auttoi yritykseni alkutaipaleella monessa tärkeässä asiassa.
  Pertti
  Bisnesenkeli

  Sijoittaja auttaa yrityksen alkuun

  Bisnesenkelit ovat neuvonantajia ja sijoittajia

  Yritysneuvonta Helsinki ja bisnesenkelit, eli enkelisijoittajat toimivat jokaisen yrittäjän apuna. Riittää, että lähetät meille yhteydenottopyynnön lomakkeen avulla. Kerro tarpeistasi ja tilanteestasi.

  Kun saamme yhteydenottopyyntösi, otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan arkipäivän kuluessa. Sen jälkeen voimme aloittaa yhteiset neuvottelut yrityksesi tilanteen kohentamiseksi ja enkelisijoittajan löytämiseksi.

  Bisnesenkeli voi toimia halutessasi myös yrityksesi hallinnossa. Voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivan palvelupaketin, joka vastaa parhaiten yrityksesi kaikkiin tarpeisiin. Mikäli et tarvitse jäseniä hallintoon, on mahdollista hyödyntää vain sijoitusosuus tai kokeneen yrittäjän kallisarvoiset neuvot ja verkostot. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään ja se on maksutonta. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen