Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Edulliset ratkaisut yrityksesi ja itsesi kehittämiseen

Palvelut

Urasuunnittelu

Urasuunnittelu auttaa hahmottamaan tulevaisuutta. Yhdessä valmentajan kanssa löydät itsellesi sopivan polun, jota pitkin on hyvä lähteä tavoittelemaan unelmiensa uraa. Valmentaja auttaa miettimään omia vahvuuksia ja pimeitä kohtia. Vahvuuksiesi avulla löydämme sinulle sopivan polun ja pystyt kiertämään sudenkuopat.

Palvelut

Mentorointiohjelma

Mentorointiohjelma auttaa sinua ja yritystäsi kehittymään. Mentori kartoittaa yrityksesi tilanteen ja tarpeet, jotta voitte yhdessä kohdata ja ratkoa ongelmat.

Palvelut

Bisnesenkeli

Bisnesenkeli on jokaisen yrityksen unelma. He ovat kokeneita konkareita yrittäjyyden saralla. He tukevat ja jopa sijoittavat aloittelevaan yritykseen. Enkelisijoittaja toimii uuden yrittäjän neuvonantajana ja sparraajana. Jokainen yritys tarvitsee oman enkelinsä, joten miksei juuri sinunkin yrityksesi.

Ota meihin yhteyttä

Palvelut  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalaute

  Asiakkaiden arvosteluja palveluistamme

  Tyttäreni jatko-opinnot olivat auki, eikä hän tiennyt mihin hakeutua opiskelemaan. Halusin auttaa häntä, joten ilmoitin hänet urasuunnitteluun. Valmentajan avulla hän löysikin itselleen soveltuvan ammatin, jota lähti opiskelemaan ja alan, jolla haluaa luoda uraa.
  Jukka J.
  Urasuunnittelu
  Halusin hankkia yritykseni henkilöstölle mentorin, joka auttaa henkilöstöä kehittymään työssään. Voin sanoa, että työilmapiiri on nyt parempi kuin koskaan ja yhteistyö sujuu loistavasti. Opimme kaikki tarpeellisia taitoja työelämässä ja minä yrityksen johtamisessa.
  Kaisa L.
  Mentorointiohjelma
  Perustin ystäväni kanssa kahvilan joitain kuukausia sitten. Emme kumpikaan olleet aiemmin toimineet yrittäjinä. Halusimme neuvoja kokeneelta yrittäjältä ja tarvitsimme yritykseemme myös sijoittajan. Bisnesenkeli oli loistava ratkaisu. Löysimme hänet kauttanne, ja olemme valtavan kiitollisia.
  Maija
  Bisnesenkeli
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen