Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Cxo Mentor takaa menestymisen

Apua yrityksen perustamiseen saa meiltä. Olemme yritys, joka tarjoaa monipuolisia palveluja yrityksille ja yksityisille. Mikäli urasuunnitelmat eivät ota tulta alleen tai yrityksellä menee huonosti, olemme täällä sinua varten. Valmentajiemme avulla suunnittelet yritystoimintaasi tai uraasi parempaan nousuun.

Startupin perustaminen voi olla haastavaa, mikäli ei ole ketään kokeneempaa, jolta pyytää apua. Olemme auttaneet lukuisia uusia yrittäjiä perustamaan yritystä. Annamme vastuullisia ja pitkälle tähtääviä neuvoja yrityksen perustamiseen ja sen pyörittämiseen tuottavasti. Myöskään henkilöstöasiat eivät ole meille vieraita. Mikäli tarvitset buustia myyntiin, neuvoja henkilöstöasiaoissa, apua yrityksen perustamisessa tai tukea uranluomisessa, voit kääntyä puoleemme. Ota yhteyttä ja voimme aloittaa suunnitella tietä tähtiin.

CXO Mentor

Jätä tarjouspyyntö ja voimme aloittaa yhteistyön kohti unelmia

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen, saat meiltä tarjouksen

Mikäli haluat tietää lisää, täytä lomake ja kerro tarpeistasi. Otamme sinuun yhteyttä parin päivän sisällä.

CXO Mentor  * Emme jaa tietojasi.

  CXO Mentor

  Ammattilaiset palveluksessanne

  Joskus on olo, että on hieman hukassa, eikä ratkaisuja löydy. Vinkkejä yrittäjälle ja apua yrityksen perustamiseen saat meiltä. Ammattilaiset auttavat sinua ja yritystäsi pärjäämään ja kehittymään alalla. Olipa tavoitteesi mikä tahansa, me autamme saavuttamaan sen. Ilman ammattimaista apua ja neuvoja voi olla hankalaa perustaa yritystä tai edetä urallaan. Henkilökuntamme antavat hyviä vinkkejä yrityksen pyörittämiseen, yrityksen laajentamiseen, yrityksen perustamiseen ja uran luomiseen. Mikäli sinulla on tahtoa, voit ammattilaisen avulla saavuttaa minkä tahansa tavoitteesi. Ottamalla meihin yhteyttä, voimme alkaa kartoittaa tilannettasi ja tarpeitasi. Sen jälkeen saat meiltä tarjouksen palveluista, joita sinä tarvitset.

  Monipuolisia palveluja jokaiselle

  Konsultti voi olla hyvä ratkaisu, kun sinusta tuntuu, että omat rahkeet eivät riitä saavuttamaan tuloksia. Yksin ei tarvitsekaan selvitä kaikesta. Siksi on olemassa ammattilaiset, jotka ovat saaneet alan koulutuksen. Joskus kynnys yhteydenottamiseen voi olla korkea. Siksi meillä onkin sivuillamme yhteydenottolomake, jonka kautta voit ottaa yhteyttä meihin. Voit rauhassa miettiä tarpeitasi ja tavoitteitasi. Voit ottaa yhteyttä, kun olet miettinyt asioita ja laittanut niitä ylös lomakkeelle. Odotamme yhteydenottoasi, jotta saamme auttaa sinua mikä ikinä kompastuskivenäsi onkaan.

  CXO Mentor
  CXO Mentor
  CXO Mentor
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen