Siirry suoraan sisältöön

Mentorointiohjelma

Mentori neuvoo ja tukee

Neuvonantaja, eli mentori toimii sparraajana, näkökulmien antajana ja kehityksen tukijana. Hän on usein vanhempi henkilö, jolla on tietoa, jonka haluaa jakaa nuoremmille kollegoilleen. Jokaisen osallistujan tavoite on erilainen ja jokaiselle luodaan omalaisensa ohjelma. Mentorin avulla oppilas löytää omat vahvuutensa.

Mentori ei aina ole välttämättä vanhempi kuin oppilas. Joskus nuorellakin voi olla vaikuttava ura takanaan ja tietoa jaettavana. Ohjelmassa on sekä kahdenkeskisiä, että ryhmässä toteutettavia tapaamisia. Mikäli haluaa yksityisiä tapaamisia, on sekin mahdollista. Ryhmätapaamiset eivät ole pakollisia. Mentorin avulla voit kehittyä urallasi.

Vaikka asuinpaikkakuntasi olisi esimerkiksi Rovaniemi, on ohjelma helppoa toteuttaa. Paikkakuntamme on Helsinki, mutta tapaamiset järjestetään etänä, joten välimatkalla ei ole merkitystä.

Mentorointiohjelma

Pyydä tarjous

Mentorointiohjelma auttaa kehittymään. Pyydä tarjous.

Valmentaja toimii oppilaan neuvonantajana ja sparraajana. Hänen avullaan kehität itseäsi ja vahvuuksiasi. Hän myös osaa kyseenalaistaa ja haastaa. Yhdessä voitte pohtia mahdollisuuksia uusista näkökulmista. Uusia ratkaisumahdollisuuksia miettimällä pääset parhaaseen tulokseen. Mentori kertoo sinulle, missä sinulla saattaisi olla kehitettävää ja mitkä ovat vahvuutesi. Omien vahvuuksien tiedostaminen saattaa olla vaikeaa ja siksi haluammekin tarjota apua siihen. Kokemusperäinen tieto, jota mentorilta saa, on usein kultaakin kalliimpaa tietoa.

Mentorointiohjelma  * Emme jaa tietojasi.

  Autamme löytämään myös töitä

  Emme pelkästään auta miettimään vahvuuksia ja heikkouksia. Haluamme myös auttaa ohjelman jälkeen löytämään itseään miellyttävän työpaikan, mikäli työnhaku tulee kyseeseen. Et siis ole omillasi ohjelman jälkeenkään, vaan voit kääntyä puoleemme myös sen jälkeenkin. Voimme auttaa sinua myös kehittymään esimiehenä ja johtajana sekä laajentamaan verkostoja.

  Mentorointiohjelma

  Mentorin avulla tuloksiin

  Jos asioita ratkoo yksin, voi tuloksena olla suurempia ongelmia. Siksi kannattaakin hankkia mentori, joka antaa erilaista näkökulmaa ja uusia ajattelumalleja.

  Monipuoliset palvelumme koostuvat useista erilaisista osioista. Koostamme oman henkilökohtaisen ohjelman jokaiselle osallistujalle. Se on yksilöllisesti räätälöity omiin tarpeisiisi.

  Kaikilla henkilökuntamme jäsenillä on oman alansa huippukoulutus, ja he osallistuvat myös säännöllisesti jatkokoulutuksiin. Näin sinulla on aina käytössäsi uusin ja kehittynein tieto ja taito. Mentorointi soveltuu erinomaisesti myös kansainvälisiin tehtäviin tavoitteleville. Maantieteelliset rajat eivät rajoita toimintaa, sillä kaikki palaverit tapahtuvat etänä.

  Koulutettu mentori jakaa sinulle arvokasta kokemukseen pohjautuvaa tietoa, jota muualta voi olla kovin vaikea löytää.

  Mentorointiohjelma
  Mentorointiohjelma
  Mentorointiohjelma

  Asiakaspalaute

  Kokemuksia mentoriohjelmasta

  Halusin kehittyä johtajana, mutta omat neuvot eivät aina riittäneet. Kuulin, että teillä on mentoriohjelma. Hakeuduin ohjelmaan ja sain neuvoja sekä tukea johtamiseen. Voin suositella tätä kaikille johtavassa asemassa toimiville henkilöille.
  Kirsi
  Mentorointiohjelma
  Ystäväni oli osallistunut mentoriohjelmaanne ja oli kovin tyytyväinen. Ajattelin, että siitä voisi olla hyötyä myös minulle, joten ilmoittauduin mukaan. Sain apua muun muassa moniin itseni kehittämiseen ja yritykseni laajentamiseen liittyviin ongelmiin.
  Kaisa
  Mentoriohjelma
  Opiskelukaverini kehui mentorointiohjelmaanne ja kertoi, millaista apua hän siitä oli saanut. Hän suositteli sitä myös minulle. Päätin opintojen jälkeen osallistua ohjelmaan ja kokeilla olisiko siitä hyötyä minulle. Löysin sen avulla uusia näkökulmia ja ajattelumalleja työelämään.
  Leo
  Mentorointiohjelma

  Mentori on koulutettu ammattilainen

  Ammattimaiset mentorimme

  Kaikki mentorimme ovat suorittaneet useita tutkintoja. He ovat alansa ammattilaisia ja jakavat kokemukseen pohjautuvia neuvoja. Yritysneuvonta Helsinki on korkeatasoinen palvelu, josta hyötyy moni.

  Mentorimme ovat raudanlujia ammattilaisia, joilla on sekä kyky, että halu auttaa. He kartoittavat asiakkaan tarpeet ja vahvuudet. Heidän avullaan löydät myös omat heikot kohtasi.

  Mentorointiohjelma auttaa kehittymään ja tunnistamaan heikkoja kohtia. Mentorointi soveltuu jokaiselle, joka haluaa kehittyä tai kehittää yritystoimintaansa. Se soveltuu johtajatason sekä työntekijätason henkilöille aivan yhtä hyvin. Siihen voi ilmoittaa myös koko työyhteisön, jolloin siitä hyötyy koko toimipaikka aina pomosta rivityöläisiin. Etätapaamiset on helppo järjestää niin, että työpaikalta ei tarvitse poistua muihin tiloihin.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen