Siirry suoraan sisältöön

Yritysneuvojan hinta

Yritysneuvojan hinta riippuu tarvittavan palvelun laajuudesta. Pyydä tarjous, jossa kerrot yrityksesi tai omista tarpeistasi. Otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan työpäivän aikana.

Yritysneuvonnan hinta on edullinen, sillä palvelut koostetaan asiakkaan tarpeiden mukaan, eikä hinta sisällä ilmaa. Yritysneuvonta Helsinki on palvelu, joka tapahtuu etäyhteyksien välityksellä, joten myös se alentaa palvelun kustannuksia. Kun täytät yhteydenottolomaketta, kerro meille mahdollisimman tarkasti tarpeistasi, jotta saamme tarkan tiedon.

Edullinen yritysneuvonta on mahdollinen juurikin räätälöinnin ansiosta. Kun kerrot meille tarkasti sinun tai yrityksesi tarpeista, voimme suunnitella yksilöidyn palvelupaketin, joka vastaa tarpeisiisi. Näin yritysneuvonta hinnat pysyvät edullisina, eikä kokonaisuus sisällä mitään turhaa, jota et välttämättä tarvitse. Mikäli tarvitset vain esimerkiksi uravalmennusta, sekin onnistuu, ja voimme laskea hinnan sen mukaan. Mikäli taas haluat kaikki palvelumme käyttöösi, laskemme palveluille kokonaishinnan.

Tapaamiset tapahtuvat verkon välityksellä, joten hintoihin ei lisätä esimerkiksi kilometrikuluja. Se säästää myös sekä meidän, että sinun aikaasi, ja aikahan on tunnetusti rahaa. Tarjouspyynnön jättäminen on helppoa, sillä voit tehdä sen vieressä olevan lomakkeen kautta. Täytä vain tietosi ja kuvaile tarvettasi. Otamme sinuun pian yhteyttä.

Jätä tarjouspyyntö tästä

Lähettämällä tarjouspyynnön, saat parhaan tarjouksen tarpeisiisi  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakaspalaute

  Mentorin hinta lasketaan yksilöidysti

  Olin vailla päämäärää, mitä tulee urasuunnitelmiin. En tiennyt mihin minusta on tai mitä haluan. Sain valtavasti apua ja neuvoja urasuunnittelun avulla. Voin suositella lämpimästi tätä palvelua muillekin uraansa miettiville.
  Jaana
  Urasuunnittelu
  Tarvitsin yritykselleni mentoria. Kuulin, että teiltä sellaisen voi palkata. Mentorin avulla yritykseni monet pulmat on ratkaistu ja toiminta on parantunut huomattavasti. Ilman mentoria olisin varmasti luovuttanut.
  Olli
  Mentorointiohjelma
  Olin kuullut jostain bisnesenkeleistä, jotka ovat valmiita sijoittamaan uuteen yritykseen. Löysin teiltä tämän palvelun ja oman bisnesenkelin. Hänestä tuli yrityksemme uusi sijoittaja ja hyvä ystävä.
  Juha
  Bisnesenkeli

  Edullinen apu yritykselle ja yksityishenkilölle

  Edullinen apu yrityksen ja yksityishenkilöiden pulmiin

  Mentorin hinta koostuu yksilöidyn palvelun mukaan. Meillä ei ole yhtä tiettyä hintaa, sillä jokaisen tarpeet ovat erilaiset ja otamme ne huomioon. Hinta lasketaan yrityksen tai yksityishenkilön tarpeiden mukaisesti. Hinta sisältää vain tarvittavat palvelut, eikä yhtään ylimääräisiä kuluja. Tarjouksen pyytämällä ja tarpeesi kertomalla saat arvion siitä, kuinka paljon palvelu sinulle kustantaa. Täytä lomake, vaikka jo tänään!

  Yritysneuvojan hinta
  Yritysneuvojan hinta
  Yritysneuvojan hinta
  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen