Siirry suoraan sisältöön

Urasuunnittelu

Ura löytyy urasuunnittelun avulla

Yrityspalveluiden lisäksi tarjoamme myös urasuunnittelua. Siinä matkataan vauhdilla läpi opintojen, elämän ja työn. Työ on iso osa monen elämää, joten uraa kannattaa suunnitella tarkkaan. Urasuunnittelussa orientoidutaan vahvasti tulevaisuuteen. Siinä etsitään vastauksia itseä askarruttaviin kysymyksiin ja aktivoidaan tulevaisuuskysymyksiä.

Ura löytyy tutkailemalla ja havainnoimalla. Urasuunnittelussa opitaan tunnistamaan omia vahvuuksia. Itsetuntemus on kaiken a ja o. Urasuunnittelua määrittävät omalta osaltaan omat mielenkiinnonkohteet ja tietenkin myös harrastukset. Myös opintosuunta, sivuaineet, työkokemus, motivaatio, persoonallisuus ja taloudellinen tilanne määrittävät urasuunnitelmia. Suunnittelu on läpi elämän kestävä polku.

Suunnittelulla tähdätään siihen, että pääsisi kiinni työhön, jossa voi toimia mahdollisimman pitkään ja olla tyytyväinen työhönsä. Mietinnän kohteena on myös työpaikan paikkakunta. Onko haaveena Helsinki, vai kenties Rovaniemi?

Urasuunnittelu

Ota yhteyttä ja olet askeleen lähempänä unelmiasi

Urasuunnittelu vie kohti onnellista tulevaisuutta

Urasuunnitelma vie kohti onnellista tulevaisuutta ja unelmia. Kun ylioppilastutkinto alkaa häämöttää tai ammattikouluopinnot alkavat olla loppusuoralla, kannattaa alkaa miettiä tulevaisuutta työn osalta. Jotkin työt voivat olla yksinkertaisesti tavoittamattomissa, mutta silloin kannattaakin alkaa suunnitella uraa, joka sivuaa tätä työtä. Urasuunnittelua voidaan hyödyntää myös siinä kohtaa, jos työ yllättäen loppuu esimerkiksi irtisanomisen vuoksi. Tällöin jopa työpaikka saattaa kustantaa työntekijälle urasuunnittelun. Näin työntekijä ei jää tyhjän päälle.

Urasuunnittelu  * Emme jaa tietojasi.

  Urasuunnittelu etänä

  Kuten muutkin tarjoamamme palvelut, on urasuunnittelukin mahdollista toteuttaa verkossa etänä. Etäpalaverit ovat aivan yhtä tehokkaita keinoja suunnitteluun kuin perinteisetkin palaverit. Etänä toteutettava neuvottelu on aina myös edullisempi, sillä silloin pois jäävät muun muassa kilometrikorvaukset. Ota yhteyttä ja voimme sopia sinulle soveltuvan ajankohdan urasi suunnittelua varten.

  Urasuunnittelu

  Valmentajan avulla uudelle uralle

  Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan uutta uraa. Yksin voi olla vaikea keksiä omia vahvuuksia ja heikkouksia. Niiden kautta taas päästään usein uuden uran jäljille.

  Oletpa juuri lopettelemassa opiskeluja tai astumassa uuteen elämänvaiheeseen irtisanomisen myötä, me olemme valmiita etsimään kanssasi sinulle soveltuvan uran.

  Etäpalaverien avulla voimme sopia tapaamiset joustavasti ja voit osallistua neuvotteluun, vaikka kotisohvalta. Myöskään välimatkalla ei ole merkitystä, sillä tietokoneella voi osallistua suunnitteluun mistä ja milloin vain. Etätapaamiset ovat myös tehokas ja edullinen tapa hoitaa urasuunnittelua. Henkilökuntamme on koulutettu hyödyntämään uusimpia etäpalavereihin soveltuvia alustoja.

  Urasuunnittelu antaa sinulle avaimet loppuelämän mielekkääseen uraan, joka palkitsee niin henkisesti kuin taloudellisestikin. Uusi mielekäs ura löytyy avullamme.

  Urasuunnittelu
  Urasuunnittelu
  Urasuunnittelu

  Asiakaspalaute

  Kokemuksia urasuunnittelusta

  Löysin itselleni uuden työn ja uran palvelunne avulla. Olen siitä teille hyvin kiitollinen. Olin irtisanomisen jälkeen hieman hukassa, enkä tiennyt miten edetä. Tapaamiset järjestettiin etänä, joten pystyin osallistumaan kotoa suunnitteluun.
  Liisa
  Urasuunnittelu
  Olin jo pitkään miettinyt alan vaihtoa. En vain tiennyt, miten sen toteuttaisin ja mikä ala olisi sopiva. Uravalmennuksen ansiosta ongelmat ratkesivat ja uusi ura löytyi muutaman tapaamisen jälkeen. Suosittelen muillekin tätä palvelua.
  Jukka
  Urasuunnittelu
  Opintojen jälkeen en ollut varma, mitä tulevaisuudelta haluaisin työn suhteen. Kaveri kertoi palvelustanne, jonka avulla oli löytänyt uuden uran. Päätin kokeilla urasuunnittelua ja yllätyin positiivisesti. Uusi ura löytyi ja lisäksi uusi työpaikka.
  Joona
  Urasuunnittelu

  Ura löytyy ammattilaisten avulla

  Koulutetut ammattilaisemme

  Palveluidemme toteuttajina ovat alansa ammattilaiset. Yritysneuvonta Helsinki toteutetaan ammattimaisten valmentajien avulla. He osaavat neuvoa ja sparrata sinua oikeaan suuntaan vastuullisesti ja oikeilla tavoilla.

  Valmentajamme ovat paitsi ammattilaisia, mutta myös ystävällisiä ja asiakaslähtöisiä toimijoita. He kuuntelevat asiakasta ja kartoittavat tämän tarpeet. Voit olla varma, että olet hyvissä käsissä.

  Urasuunnittelu antaa sinulle parhaassa tapauksessa avaimet aivan uudenlaiseen elämään. Ura vaikuttaa elämään valtavasti, ja siksi haluammekin auttaa kehittämään juuri sinulle mieleisen ja taloudellisesti tyydyttävän uran. Tapaamisia järjestetään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Joskus tapaamisia tarvitaan vain pari, mutta toisinaan uran suunnittelu voi kestää pidempäänkin. Uran suunnittelu on aina satsaus tulevaisuuteen.

  Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen sinulle parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen